Algebehandling med algegift

A-cleaner til 150 kr inkl. moms/1 liter

A-Cleaner er et desinfektions- og rengøringsmiddel til grønne belægninger.
Midlet kan anvendes på tag, mur, fliser, træ, kunststoffer, mv. A-Cleaner blandes i en opløsning på ca. 10 %. Det vil sige 10 dele vand iblandes 1 del A-Cleaner.

Den færdige blanding påføres de grønne belægninger på tag, mur, fliser og træværk. Herefter vil vind og vejr normalt klare resten af arbejdet.​

Læs alt om algebehandling her.​

A-Cleaner kan også bruges i springvand for at holde den grønne vækster væk, men der må dog kun komme 0,0500 0/00 koncentrat i vandet, så dyr og fugle ikke lider skade. A-Cleaner må ikke anvendes på grønne planter, græsplæner mv.

A-Cleaner skal opbevares forsvarligt i en tæt lukket, original emballage, utilgængeligt for børn og uvedkommende.​

​Pris for 1 liter: 150 kr. inkl. moms.​

Kontakt os gerne

Søger du grundig algebehandling af dit tag?

Hvis du har brug for at få udført algebehandling på taget eller fliserne i hele Jylland og på Fyn, er AT Tagrens & Isolering den helt rigtige løsning. Med mange års erfaring og oparbejdet ekspertise i bagagen, kan du bide skeer på at vi ved, hvad vi taler om. Kontakt os allerede i dag for et godt tilbud.

AT Tagrens & Isolering

​Vores mål er at give dig professionelle løsninger til konkurrencedygtige priser. Vi bl.a. fem års garanti på rensning af maling af dit tag. Det gør vi, fordi vi står inde for kvaliteten af det arbejde, vi udfører.

Vi tilbyder en lang række services inden for tagrensning, isolering, algebehandling af fliser og facaderensning.

© 2023 AT TAGRENS & ISOLERING ApS. CVR-nummer: 28662866​