Algebehandling​

Hvis du har brug for at få udført algebehandlinger i området omkring Silkeborg og Ikast, er AT Tagrens& Isolering den helt rigtige løsning. Med mange års erfaring og oparbejdet ekspertise i bagagen, kan du bide skeer på at vi ved, hvad vi taler om. Vi foretager en forebyggende behandling af mange typer af alger, hvor vi naturligvis kun bruger de bedste materialer på markedet. Selvom algerne endnu ikke har meldt sin ankomst, kan det betale sig at få renset sine udearealer med hjælp fra os.

Manglende algebehandling kan få store økonomiske konsekvenser

Hvis algerne, som gror på alverdens udendørsarealer, ikke bliver behandlet, kan rødderne foretage store skader, da de tiltrækker vand. Det betyder at der i de kolde måneder er øget risiko for frostsprængninger i taget, fliserne eller facaden. Vi anbefaler derfor, at du tager fat i os og handler proaktivt. Vi tilbyder altid vores kunder den hjælp de måtte efterspørge. Vi vejleder, rådgiver og udfører med kvalitet for øje, for at sikre at du får den mest optimale løsning i forbindelse. Hvad enten du er privatperson eller er en virksomhed, står vi på spring til at løse opgaven. En algebehandling koster faktisk ikke alverden, så det er bare med at slå til inden skaderne forplanter sig.

Ring i dag og få professionel hjælp til forebyggende algebehandling

Vi opererer i Silkeborg og Ikast og dækker derfor et stort område i Midtjylland. Her sidder vi klar til at vejlede, rådgive og senere hen udføre arbejdet for dig. Du kan ringe til os på tlf. nr.: 29 63 84 15 eller 29 83 84 16. Alternativt kan du sende en mail til: claustang@msn.com, hvis du har flere spørgsmål til vores fagprofil og kompetencer. Du er også velkommen til at indhente et uforpligtigende tilbud på udførelse af rensning og algebehandling.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at tage kontakte os på mobil: 29 63 84 15 eller mobil: 29 63 84 16.

Du kan også skrive til os via vores formular - udfyld felterne herunder.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

AT TAGRENS & ISOLERING ApS

Vester Alle 26 B, Hammerum

7400 Herning

CVR: 28662866

Kontakt​

Peter Sandgaard

Mobil: 29 63 84 16

Claus Tang

Mobil: 29 63 84 15

Åbningstider​

Mandag - ​fredag: 

7.00 - 20.00​

Lørdag:

7.00 - 14.00​

Søndag

Lukket

alt=

AT TAGRENS & ISOLERING ApS
Vester Alle 26 B,  Hammerum
7400 Herning