Loftisolering​

​Ved åbne loftkonstruktioner blæses papiruld løst ud på loftet, da der oftest er fuld fremkommelighed. Denne form for loftisolering udføres både i nybyg og ved efterisolering. Ved nybyg kan plastdampspærre undværes i loftkonstruktionen, på grund af papirulds unikke fugtabsorberende egenskaber og der spares en tung og bekostelig arbejdsgang.

​Ved loftisolering blæses papiruld ud over den eksisterende loftisolering, så den dækker alle revner og sprækker – også i den eksisterende isolering. I modsætning til loftisolering med Batts elimineres varmetabet gennem revner og sprækker fuldstændigt.


Ved loftisolering anbefales det at hæve loftgangsbro og loftlem, så der sikres god fremkommelighed. Er du i tvivl, om dit hus er ordentlig isoleret, kan du kontakte os. Så kommer vi ud og kortlægger isoleringsomfanget og afgiver et uforpligtende tilbud.​​

Kontakt os gerne

Søger du grundig algebehandling af dit tag?

Hvis du har brug for at få udført algebehandling på taget eller fliserne i hele Jylland og på Fyn, er AT Tagrens & Isolering den helt rigtige løsning. Med mange års erfaring og oparbejdet ekspertise i bagagen, kan du bide skeer på at vi ved, hvad vi taler om. Kontakt os allerede i dag for et godt tilbud.

AT Tagrens & Isolering

​Vores mål er at give dig professionelle løsninger til konkurrencedygtige priser. Vi bl.a. fem års garanti på rensning af maling af dit tag. Det gør vi, fordi vi står inde for kvaliteten af det arbejde, vi udfører.

Vi tilbyder en lang række services inden for tagrensning, isolering, algebehandling af fliser og facaderensning.

© 2023 AT TAGRENS & ISOLERING ApS. CVR-nummer: 28662866​