Facaderensning: Få en velholdt og indbydende facade uden alger og mos

Bærer husets facade præg af alger og snavs? Så kan vi hos AT Tagrens & Isolering hjælpe dig. Vi er specialister inden for både algebehandling og facaderensning, og vi kan hjælpe dig med at få en flot og indbydende facade igen.

Vi kører blandt andet ud til private husejere og erhvervskunder i:

  • Herning
  • Silkeborg
  • Holstebro
  • Billund
  • Ringkøbing
  • Viborg

Undgå skader på facaden med en grundig facaderensning

Facader er meget udsatte for både mos, alger og snavs, og det kan forårsage skader, hvis facaden ikke bliver renset. Snavs, alger og lignende suger vand, og det betyder, at der i de kolde måneder er risiko for frostsprængninger i facaden.

Derfor anbefaler vi, at du får foretaget en algebehandling og en facaderensning efterfulgt af en imprægnering af din facade. Derved får du også en utrolig flot og velholdt facade, der virker indbydende over for både gæster, naboer, kunder og forbigående.

Kontakt os og hør mere om facaderens

Har du nogle spørgsmål, kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde i forbindelse med facaderensning, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud? Så kontakt os i dag på telefon 29 63 84 15 eller 29 63 84 16.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os gerne

Søger du grundig algebehandling af dit tag?

Hvis du har brug for at få udført algebehandling på taget eller fliserne i hele Jylland og på Fyn, er AT Tagrens & Isolering den helt rigtige løsning. Med mange års erfaring og oparbejdet ekspertise i bagagen, kan du bide skeer på at vi ved, hvad vi taler om. Kontakt os allerede i dag for et godt tilbud.

AT Tagrens & Isolering

​Vores mål er at give dig professionelle løsninger til konkurrencedygtige priser. Vi bl.a. fem års garanti på rensning af maling af dit tag. Det gør vi, fordi vi står inde for kvaliteten af det arbejde, vi udfører.

Vi tilbyder en lang række services inden for tagrensning, isolering, algebehandling af fliser og facaderensning.

© 2023 AT TAGRENS & ISOLERING ApS. CVR-nummer: 28662866​