Efterisolering

Ved efterisolering lægger du enten ekstra isolering i konstruktionerne i huset, som allerede er isoleret, eller isolerer, hvor der ikke tidligere har været isoleret. Begge dele er noget, du kan gøre efter at huset er bygget. Det betyder, at det ikke kun er ældre og meget gamle huse, der bør have en efterisolering. Huse som bare er få år gamle, kan du få gavn af at efterisolering.

Efterisolering af huse sker typisk for at begrænse varme forbruget og dermed sparer man rigtig mange penge som husejer.​ Årsagen kan også være, at huset er så dårligt isoleret og samtidig utæt, at det kan være svært at varme op.​

Over halvdelen af energien, vi bruger her i Danmark, går til at varme vores huse op. Skal energiforbruget begrænses, er der virkelig penge at hente, hvis vi isolerer og efterisolerer vores huse bedre.​​

Kontakt os gerne

Søger du grundig algebehandling af dit tag?

Hvis du har brug for at få udført algebehandling på taget eller fliserne i hele Jylland og på Fyn, er AT Tagrens & Isolering den helt rigtige løsning. Med mange års erfaring og oparbejdet ekspertise i bagagen, kan du bide skeer på at vi ved, hvad vi taler om. Kontakt os allerede i dag for et godt tilbud.

AT Tagrens & Isolering

​Vores mål er at give dig professionelle løsninger til konkurrencedygtige priser. Vi bl.a. fem års garanti på rensning af maling af dit tag. Det gør vi, fordi vi står inde for kvaliteten af det arbejde, vi udfører.

Vi tilbyder en lang række services inden for tagrensning, isolering, algebehandling af fliser og facaderensning.

© 2023 AT TAGRENS & ISOLERING ApS. CVR-nummer: 28662866​