Forlæng dit tags levetid med op til 15-20 år med en tagmaling

​Er du træt af at på de grønne plamager af alger og mos, der dækker dit tag? Og er du bekymret for, hvad der kan ske, hvis du ikke får det fjernet? Det er der en god grund til. Alger og mos slå nemlig rødder i dit tag og lader fugt trænge ind i taget. Når vinteren og frostgraderne kommer, stiger risikoen for, at du får frostsprængninger i taget, der over tid kan ødelægge dine tagplader. (Det kan blive dyrt, hvis du ikke gør noget i tide…) Du risikerer at skulle forholde dig til dyre reparationer eller måske endda udskiftning.

Men der findes en nem løsning.

Der koster under ¼ af et nyt tag. Dit tag skal i al sin enkelthed vaskes, renses og males af en professionel. Det lyder simpelt. Og det er det. Hos AT Tagrens & Isolering arbejder med det hver eneste dag, og vi ved, hvad der skal til for at give dig et godt og flot resultatet i mange år.

Derfor skal du vælge professionel tagrensning og tagmaling:

Levetiden af dit tag forlænges med op til 15-20 år

Din ejendom fremstår flot og vedligeholdt

Det kan få værdien af den ejendom til at stig

Vi sørger for alt det praktiske og afdækker naturligvis de steder, der ikke skal males. Når arbejdet er udført, søger vi for at der er ryddet pænt op. Så du ikke behøver bekymre dig om noget.​ Læs mere om tagmaling her.

​ALT det får du med en algebehandling ​fra AT Tagrens og Isolering:

​Rensning og maling af dit tag på bare 2-3 dage, inklusiv oprydning

Du får et tag, der vil se flot ud i mange år. Og vi giver dig derudover 5 års garanti på det arbejde, vi udfører

Vil du gerne vide mere? Kontakt os allerede i dag

​Er du stadig i tvivl om tagrensning og tagmaling er noget, der vil gavne dit tag og din ejendom? Vi kommer gerne ud til dig med et tilbud, der passer til dine behov – helt uforpligtende selvfølgelig. Du kan ringe på telefon 29 63 84 15 eller 29 63 84 16.

Vi har flere tilfredse kunder i området ved Herning, Silkeborg og Ikast. Du kan også udfylde formularen ved at klikke herunder, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Kontakt os gerne

Søger du grundig algebehandling af dit tag?

Hvis du har brug for at få udført algebehandling på taget eller fliserne i hele Jylland og på Fyn, er AT Tagrens & Isolering den helt rigtige løsning. Med mange års erfaring og oparbejdet ekspertise i bagagen, kan du bide skeer på at vi ved, hvad vi taler om. Kontakt os allerede i dag for et godt tilbud.

AT Tagrens & Isolering

​Vores mål er at give dig professionelle løsninger til konkurrencedygtige priser. Vi bl.a. fem års garanti på rensning af maling af dit tag. Det gør vi, fordi vi står inde for kvaliteten af det arbejde, vi udfører.

Vi tilbyder en lang række services inden for tagrensning, isolering, algebehandling af fliser og facaderensning.

© 2023 AT TAGRENS & ISOLERING ApS. CVR-nummer: 28662866​