Hulmursisolering​: Sådan undgår du at blive snydt

Overvejer du at få isoleret hulmurerne i din bolig? Hulmursisolering er en nem og effektiv måde at spare på varmeregningen – men kun, hvis det er nødvendigt. Vi oplever gang på gang, at husejere har betalt for noget, der slet ikke var nødvendigt. Det er spild af dine penge – og du opnår ikke den besparelse, du havde håbet på. Vil du gerne undgå at blive snydt? Vi har samlet 4 simple råd til dig, der overvejer hulmursisolering:​

  1. Bygningsreglementet fra 1972 forbød tomme hulmure. De fleste nye huse vil derfor være hulmursisoleret. Ifølge Rockwool vil en efterisolering af en fyldt hulmur kun være nødvendig, hvis isoleringen er blevet beskadiget, f.eks. i forbindelse med en brand- eller vandskade.
  2. Få lavet en professionel stikprøve.
  3. Vær hjemme, når hulmurerne bliver tjekket. Så kan du se med egne øjne, hvad der gemmer sig bag stenene – og du undgår at betale for noget, du reelt ikke behøver.
  4. Bor forsigtig i muren – uden at ramme isoleringen. Bores der i isoleringen, kan det se ud som om, at hulrummet er tomt.
​​

Vil du gerne have tjekket, om dit hus er hulmursisoleret? Vi kommer gerne ud og kontrollerer hulmuren i din bolig. Vi kigger ind i muren og lukker efterfølgende hullerne.​

Kontakt os gerne

Søger du grundig algebehandling af dit tag?

Hvis du har brug for at få udført algebehandling på taget eller fliserne i hele Jylland og på Fyn, er AT Tagrens & Isolering den helt rigtige løsning. Med mange års erfaring og oparbejdet ekspertise i bagagen, kan du bide skeer på at vi ved, hvad vi taler om. Kontakt os allerede i dag for et godt tilbud.

AT Tagrens & Isolering

​Vores mål er at give dig professionelle løsninger til konkurrencedygtige priser. Vi bl.a. fem års garanti på rensning af maling af dit tag. Det gør vi, fordi vi står inde for kvaliteten af det arbejde, vi udfører.

Vi tilbyder en lang række services inden for tagrensning, isolering, algebehandling af fliser og facaderensning.

© 2023 AT TAGRENS & ISOLERING ApS. CVR-nummer: 28662866​