Etageadskillelser

​Ved efterisolering af etageadskillelser injiceres papiruld ind i et tomt eller delvist fyldt hulrum i gulvkonstruktionen. Set nedefra består gulvkonstruktionen oftest af loft, hulrum, indskuds brædder, et lag indskuds ler, et hulrum og gulvbrædder.

Efter en grundig gennemgang af huset kortlægges injiceringshullerne, hvori papiruld injiceres. Hvis gulvkonstruktionen indeholder indskuds brædder med indskuds ler, er det nødvendigt at injicere papiruld fra både loft og gulv.​ Papiruld er markedets bedste isoleringsprodukt og har samtidig en lydabsorbering, der er ca. 35 % bedre end traditionelle isoleringsmaterialer. Derfor er papiruld det oplagte valg, når etageadskillelser skal have en efterisolering også hvis der stilles særlige høje lyd- og varmemæssige krav.

Er du i tvivl, om dit etagedæk er isoleret, kan du kontakte os. Så kommer vi ud med optisk udstyr så vi kan kortlægge isoleringsomfanget og afgive et uforpligtende tilbud.​

Kontakt os gerne

Søger du grundig algebehandling af dit tag?

Hvis du har brug for at få udført algebehandling på taget eller fliserne i hele Jylland og på Fyn, er AT Tagrens & Isolering den helt rigtige løsning. Med mange års erfaring og oparbejdet ekspertise i bagagen, kan du bide skeer på at vi ved, hvad vi taler om. Kontakt os allerede i dag for et godt tilbud.

AT Tagrens & Isolering

​Vores mål er at give dig professionelle løsninger til konkurrencedygtige priser. Vi bl.a. fem års garanti på rensning af maling af dit tag. Det gør vi, fordi vi står inde for kvaliteten af det arbejde, vi udfører.

Vi tilbyder en lang række services inden for tagrensning, isolering, algebehandling af fliser og facaderensning.

© 2023 AT TAGRENS & ISOLERING ApS. CVR-nummer: 28662866​