Maling af betontagsten

​Betontagsten er de sidste 30 år blevet en af de foretrukkene tagtyper i Denmark. De fås i flere variationer og er både et godt og stærkt tag. Er du nu begyndte at kunne se sand i din tagrende, er dette højst sandsynligt tegn på At overfladen er slidt og der nu slides af den rå cement. Dette gør det nu muligt for alger og mos nemmere at sætte sig på overfladen, slå rødder i dit tag og lade fugt trænge ind i taget. Når vinteren rammer kan dette give frostsprængninger i dine betontagsten.

Løsningen på dette er en tagmaling af dit betontag

Vi kan nemt male dine betontagsten , så de igen bliver lukket i overfladen, får en ny slidflade og fremstår som et flot og pænt tag. Efterfølgende vil vi anbefale at få taget vedligeholdt med en algebehandling enten årlig eller hvert andet år. På denne måde spare i penge ved oplægning af et nyt tag eller skader der kan påstå pga fugtindtrængning gennem dine tagsten. I stedet fremstår taget sundt og flot.

Kontakt os gerne

Søger du grundig algebehandling af dit tag?

Hvis du har brug for at få udført algebehandling på taget eller fliserne i hele Jylland og på Fyn, er AT Tagrens & Isolering den helt rigtige løsning. Med mange års erfaring og oparbejdet ekspertise i bagagen, kan du bide skeer på at vi ved, hvad vi taler om. Kontakt os allerede i dag for et godt tilbud.

AT Tagrens & Isolering

​Vores mål er at give dig professionelle løsninger til konkurrencedygtige priser. Vi bl.a. fem års garanti på rensning af maling af dit tag. Det gør vi, fordi vi står inde for kvaliteten af det arbejde, vi udfører.

Vi tilbyder en lang række services inden for tagrensning, isolering, algebehandling af fliser og facaderensning.

© 2023 AT TAGRENS & ISOLERING ApS. CVR-nummer: 28662866​