Tagmaling

​Siden 2006 har AT Tagrens & Isolering været eksperter i at give dig konkurrencedygtige priser, hvor kvaliteten altid er i fokus. Kvaliteten understreges ved at vi giver alle vores kunder 5 års garanti, når vi har udført noget arbejde for dig.

Selvom dit hus eller din bolig er gammel og du tænker taget synger på sidste vers, så er det slet ikke sikkert at være tilfældet.​ ​Tagene på mange ældre huse kan være af god kvalitet, faktisk bedre end nogle af de tagtyper der er på markedet, og derfor anbefaler vi, at du lader os give det en kærlig hånd.

Det er både med til at bibeholde autenticiteten og originaliteten i husets udsmykning, mens det økonomiske incitament klart er til at spore. Med en tagmaling kan du med andre ord forlænge dit tags levetid med op til 20 år.

Du skal vælge en professionel samarbejdspartner fordi:

​Det kan få værdien af din ejendom til at stige

Din ejendom fremstår vedligeholdt og attraktivt

Levetiden forlænges op til 15 år

Derudover skal man som kunde have in mente, at en tagrensning eller tagmaling er en væsentlig billigere end at få taget udskiftet. AT Tagrens & Isolering er en virksomhed med fart under vingerne, som altid leverer solide og flotte resultater.

Ring i dag for mere info

Skulle du ligge inde med flere spørgsmål eller har du brug for et uforpligtigende tilbud, kan du ringe til os på tlf. nr.: 29 63 84 15 eller 29 83 84 16. Alternativt kan du sende en mail til: claustang@msn.com, hvis du har flere spørgsmål til vores fagprofil og kompetencer. Vi sidder klar til at hjælpe dig efter bedste evne, hvad enten du er fra Jylland eller Fyn. Læs om tagrensning her.

Kontakt os gerne

Søger du grundig algebehandling af dit tag?

Hvis du har brug for at få udført algebehandling på taget eller fliserne i hele Jylland og på Fyn, er AT Tagrens & Isolering den helt rigtige løsning. Med mange års erfaring og oparbejdet ekspertise i bagagen, kan du bide skeer på at vi ved, hvad vi taler om. Kontakt os allerede i dag for et godt tilbud.

AT Tagrens & Isolering

​Vores mål er at give dig professionelle løsninger til konkurrencedygtige priser. Vi bl.a. fem års garanti på rensning af maling af dit tag. Det gør vi, fordi vi står inde for kvaliteten af det arbejde, vi udfører.

Vi tilbyder en lang række services inden for tagrensning, isolering, algebehandling af fliser og facaderensning.

© 2023 AT TAGRENS & ISOLERING ApS. CVR-nummer: 28662866​