​Fliserens

​Det kan være en vanskelig opgave få renset sine fliser. Hvis ikke det er motivationen og det faglige blik der mangler, så er det den rigtige maskine. Når du vælger os, får du udført arbejdet til perfektion, da vi ikke går på kompromis med hverken kvaliteten af materialerne eller servicen.

Hvis dine fliser er ramt af mos, pest eller lignende kan du trygt lade os klare skærene. Hvad enten du har brug for at få imprægneret fliserne eller ej, står vi på spring til at hjælpe dig.​

En fliseservice der holder

Vi tilbyder et vedligeholdelsestjek, der har det klare formål at sikre en vis renlighed og stabilitet i dine fliser. Det betyder at du ikke skal tænke videre over eventuelle problemer med dine fliser, men blot læne dig tilbage og lade os udføre arbejdet. Vi tilbyder et vedligeholdelsestjek, der har det klare formål at sikre en vis renlighed og stabilitet i dine fliser. Det betyder at du ikke skal tænke videre over eventuelle problemer med dine fliser, men blot læne dig tilbage og lade os udføre arbejdet.

Vil du vide mere?

​Vi har udstyret og de helt rigtige teknikker til at få bugt med problemerne. En ting er at fliserne fremstår nye og pæne igen, men de bliver altså også renset på en sådan måde, at alger og pest holder sig væk. Hos AT Tagrens & Isolering vil vi med glæde hjælpe dig med dit næste fliserensningsprojekt. Vi sidder klar til at vejlede, rådgive og udføre dit arbejde i Jylland og omegn.

Du kan ringe til os på tlf. nr.: 29 63 84 15 eller 29 83 84 16. Alternativt kan du sende en mail til: claustang@msn.com, hvis du har flere spørgsmål til vores fagprofil og kompetencer. Du er også velkommen til at indhente et uforpligtigende tilbud på udførelse af fliserensning samt vedligeholdelsesaftaler.​​

Kontakt os gerne

Søger du grundig algebehandling af dit tag?

Hvis du har brug for at få udført algebehandling på taget eller fliserne i hele Jylland og på Fyn, er AT Tagrens & Isolering den helt rigtige løsning. Med mange års erfaring og oparbejdet ekspertise i bagagen, kan du bide skeer på at vi ved, hvad vi taler om. Kontakt os allerede i dag for et godt tilbud.

AT Tagrens & Isolering

​Vores mål er at give dig professionelle løsninger til konkurrencedygtige priser. Vi bl.a. fem års garanti på rensning af maling af dit tag. Det gør vi, fordi vi står inde for kvaliteten af det arbejde, vi udfører.

Vi tilbyder en lang række services inden for tagrensning, isolering, algebehandling af fliser og facaderensning.

© 2023 AT TAGRENS & ISOLERING ApS. CVR-nummer: 28662866​