Hvorfor skifte et tag, der ikke fejler noget?

​Tagene på mange ældre huse fejler ikke noget. Slet ikke hvis de får en kærlig hånd. Faktisk, så er der mange ældre tage, som faktisk er meget stærkere, end mange af de tagprodukter, der sælges på markedet i dag. Vi mener derfor, at der er god grund til at bevare de gamle tage. Derfor startede vi AT Tagrens & Isolering tilbage i 2006.

Vi stiller høje kvalitetskrav og derfor kan vi give dig 5 års garanti

Vores mål er at give dig professionelle løsninger til konkurrencedygtige priser. Siger alle ikke det? Jo, måske. For os er det ikke bare ord. Vi mener det. Derfor giver vi bl.a. 5 års garanti på rensning af maling af dit tag. Det gør vi, fordi vi står inde for kvaliteten af det arbejde, vi udfører. For os er kvaliteten altafgørende. Derfor stiller vi store krav til det udstyr og de produkter, vi anvender til – uanset om det er til tagrens, tagmaling, algebehandling eller isolering. 

Vores højtryksrenser og filtreringssystem er blandt markedets bedste – og så er de selvfølgelig miljøgodkendte.

Én kontaktperson

Det er Claus Tang og Peter Sandgaard, der står bag AT Tagrens & Isolering.​​ Vi ved, at det er vigtigt for vores kunder at vælge en leverandør, de kan stole på. Derfor er en tæt og ærlig dialog vigtig for os. Når du vælger AT Tagrens & Isolering, så får du kun én kontaktperson, du skal forholde dig til. Og det vil oftest også være din kontaktperson, der tager sig af den praktiske udførsel af din konkrete opgave.

Vil du gerne vide mere? Eller have et uforpligtende tilbud?

Send os en mail, og vi vil ringe dig op hurtigst muligt.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi glæder os til at høre fra dig, og tager gerne en snak med dig om dine ønsker.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Kontakt os gerne

Søger du grundig algebehandling af dit tag?

Hvis du har brug for at få udført algebehandling på taget eller fliserne i hele Jylland og på Fyn, er AT Tagrens & Isolering den helt rigtige løsning. Med mange års erfaring og oparbejdet ekspertise i bagagen, kan du bide skeer på at vi ved, hvad vi taler om. Kontakt os allerede i dag for et godt tilbud.

AT Tagrens & Isolering

​Vores mål er at give dig professionelle løsninger til konkurrencedygtige priser. Vi bl.a. fem års garanti på rensning af maling af dit tag. Det gør vi, fordi vi står inde for kvaliteten af det arbejde, vi udfører.

Vi tilbyder en lang række services inden for tagrensning, isolering, algebehandling af fliser og facaderensning.

© 2023 AT TAGRENS & ISOLERING ApS. CVR-nummer: 28662866​