Få udført din isolering professionelt hos AT Tagrens & Isolering

Vi har mange års erfaring inden for isoleringsarbejde. Du kan derfor trygt stole på, at vi ved, hvad vi taler om. Isoleringen kan som udgangspunkt udføres af dig selv, som privatperson. Dette kan dog godt gå hen at blive problematisk, hvis man ikke har byggeteknisk snilde og en professionel tilgang til det. Hvis arbejdet ikke udføres korrekt, kan det i sidste instans give fugtproblemer og medføre skimmelsvamp, som både økonomisk og indeklimamæssigt skaber vanskeligheder.

Vi tilbyder hjælp til følgende isoleringsformer:

- Hulmursisolering

- Loftisolering

- Efterisolering

- Etageadskillelser

- Papiruld

Vi har i snart 14 år udført professionelt isoleringsarbejde. Det er din garanti for at være i kyndige hænder, da vi står på spring for at bidrage med vejledning og uvildig rådgivning, når dit næste isoleringsprojekt står for døren. Vi tager arbejdet seriøst ned til mindste detalje og går naturligvis ikke på kompromis med kvaliteten på nogen punkter. Det kan alle jo sige, men vi mener det. Derfor tilbyder 5 års garanti.

En grundig isolering har mange fordele

Når du vælger at isolere, skaber du rammerne for både økonomiske besparelser og et helbredsmæssigt bedre udgangspunkt. Hvis boligen er isoleret grundigt og byggeteknisk korrekt, kan det på sigt give varmebesparelser, samtidigt med at miljøet skånes for CO2-udledning. Derudover optimeres både indeklimaet og komforten, hvilket resulterer i et bedre energimærke til boligen, hvilket i sidste ende kan salgsværdien væsentligere højere.

Har du brug for mere viden?

Du kan ringe til os på tlf. nr.: 29 63 84 15 eller 29 83 84 16, hvis du vil høre om vores priser og eventuelt indhente et uforpligtigende tilbud. Alternativt kan du sende en mail til: claustang@msn.com, hvis du har flere spørgsmål til vores fagprofil og kompetencer. Vi sidder klar med løsningen til dit næste isoleringsprojekt, hvor vejledning og rådgivning naturligvis indgår som en del af pakken.

​​

Kontakt os

Du er altid velkommen til at tage kontakte os på mobil: 29 63 84 15 eller mobil: 29 63 84 16.

Du kan også skrive til os via vores formular - udfyld felterne herunder.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

AT TAGRENS & ISOLERING ApS

Vester Alle 26 B, Hammerum

7400 Herning

CVR: 28662866

Kontakt​

Peter Sandgaard

Mobil: 29 63 84 16

Claus Tang

Mobil: 29 63 84 15

Åbningstider​

Mandag - ​fredag: 

7.00 - 20.00​

Lørdag:

7.00 - 14.00​

Søndag

Lukket

alt=

AT TAGRENS & ISOLERING ApS
Vester Alle 26 B,  Hammerum
7400 Herning