​Fliserens

Det kan være en vanskelig opgave få renset sine fliser. Hvis ikke det er motivationen og det faglige blik der mangler, så er det den rigtige maskine. Når du vælger os, får du udført arbejdet til perfektion, da vi ikke går på kompromis med hverken kvaliteten af materialerne eller servicen. Hvis dine fliser er ramt af mos, pest eller lignende kan du trygt lade os klare skærene. Hvad enten du har brug for at få imprægneret fliserne eller ej, står vi på spring til at hjælpe dig.

En fliseservice der holder

Vi tilbyder et vedligeholdelsestjek, der har det klare formål at sikre en vis renlighed og stabilitet i dine fliser. Det betyder at du ikke skal tænke videre over eventuelle problemer med dine fliser, men blot læne dig tilbage og lade os udføre arbejdet. Vi har udstyret og de helt rigtige teknikker til at få bugt med problemerne. En ting er at fliserne fremstår nye og pæne igen, men de bliver altså også renset på en sådan måde, at alger og pest holder sig væk.

Vil du vide mere?

Hos AT Tagrens & Isolering vil vi med glæde hjælpe dig med dit næste fliserensningsprojekt. Vi sidder klar til at vejlede, rådgive og udføre dit arbejde i Ikast, Silkeborg og omegn. Du kan ringe til os på tlf. nr.: 29 63 84 15 eller 29 83 84 16. Alternativt kan du sende en mail til: claustang@msn.com, hvis du har flere spørgsmål til vores fagprofil og kompetencer. Du er også velkommen til at indhente et uforpligtigende tilbud på udførelse af fliserensning samt vedligeholdelsesaftaler.

​​

Kontakt os

Du er altid velkommen til at tage kontakte os på mobil: 29 63 84 15 eller mobil: 29 63 84 16.

Du kan også skrive til os via vores formular - udfyld felterne herunder.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

AT TAGRENS & ISOLERING ApS

Vester Alle 26 B, Hammerum

7400 Herning

CVR: 28662866

Kontakt​

Peter Sandgaard

Mobil: 29 63 84 16

Claus Tang

Mobil: 29 63 84 15

Åbningstider​

Mandag - ​fredag: 

7.00 - 20.00​

Lørdag:

7.00 - 14.00​

Søndag

Lukket

alt=

AT TAGRENS & ISOLERING ApS
Vester Alle 26 B,  Hammerum
7400 Herning